Dam

Hos TLC kan du uppdatera alla delar till din garderob från vårt breda utbud av damkläder och accessoarer. Låt välskräddade plagg tala sitt eleganta språk eller sätt personlig prägel på vardagen med trendiga accessoarer från de hetaste varumärkena internationellt just nu.

Lägg till skyhöga klackar för klassisk stil eller satsa på ett par trendiga och bekväma sneakers. Ett oväntat mönster låter en färgstark personlighet lysa igenom, medan tidlösa plagg är verkliga investeringar. Det ska vara enkelt att vara glamourös på sitt eget individuella sätt, med damkläder från fantastiska designers kan du göra det varje dag. 

När vi uppdaterar sortimentet strävar vi efter ett tema av sofistikerat mode med moderna former. Samtliga produkter är omsorgsfullt designade och tillverkade, där varje detalj talar sitt utsökta språk. Unik design och kvalitet utöver det vanliga genomsyrar den mångfald av respekterade och efterfrågade varumärken som vi samarbetar med. Bland märken som Alexander Mcqueen, Burberry, Versace, 3.1 Phillip Lim, Givenchy och många fler, kommer du som värdesätter stil hitta kläder, väskor och accessoarer från mer än en designer du gillar. 

Vi strävar alltid efter att erbjuda ett så heltäckande sortiment som möjligt, tanken är att du alltid ska kunna vända dig till oss när du söker mode från exklusiva varumärken. I vårt sortiment hittar du allt för en professionell och stilfull look på jobbet, till festliga klänningar för helgen och solglasögonen som sätter pricken över i på semesterns garderob. 

Låt oss bli din utgångspunkt för trendig och unika design av hög kvalitet. Beställ kläder, väskor och mycket mer damkläder från oss online. Service som överträffar dina förväntningar är ett viktigt mål för oss. Självklart är du alltid välkommen att höra av dig med frågor kring våra produkter, varumärken och butiken.

Populära produkter i underkategorierna

Produkter
  

Chat
Kundtjänst