ARMANI NOBU

ARMANI NOBU | Via G. Pisoni 1 - 20121 Milan/ Via Alessandro Manzoni, 31 | +39.02.723.18645 RESTAURANG: Från Måndag till Lördag: mellan klockan 12:30 till 14:30 samt 19:30 till 23:30 | Söndag: 19:30 till 23:30 BAR: Från Måndag till Lördag: mellan 12:30 till 15:00 samt 18:30 till 23:30 | Söndag: 18:30 till 23:30 | MENY >> | För mer info, vänligen besök: www.armaniristorante.com

En fullständig omarbetning av Milanos berömda restaurang, Armani/Nobu

Milano, September 16, 2014 - Armani Nobu nyöppnas efter sommaruppehållet - en mötesplats för de subtila njutningar som gourmetmat medför, en plats för raffinerade, sofistikerade och diskreta middagar. En komplett omboning har gett restaurangen en ny balans och betonar känslan av den stora byggnaden.

Stor omsorg togs med hänsyn till entrén (380 kvadratmeter), som presenterar en stor bardisk samt rökutrymme. Verandan, som har utsikt över Via Pisoni, sträcker sig elegant hela vägen till loungen. Den första våningen (280 kvadratmeter) är uppbyggd kring den nya sushibaren, en central del av designen, som är synlig från trapphuset och förskönas med metalliskt champagne-färgade paneler.

Dessa strukturella förändringar belyses av en estetik som omprövar texturen och fylligheten av material, med påkostad användning av färg i lugna nyanser - typiskt Armani - parade med varma, sensuella toner. Golvet är smyckat av fiskbensmönster i trä, det vill säga klassisk Armani stil. På de ljusa marmorino gipsväggarna finns belysning i moarémönster utristat ur mörkt trä.

Detta varvas med paneler i form av vävda mattor i varma och naturliga nyanser. Den japanska inspirationen, ostrukturerad till abstraktion, kommer till uttryck i de träbjälkar som dekorerar taket, och skicklig, mjuk belysning, men ocksåh i konstruktionens accenter, synliga i väggdekorationen och borden. En specialutgåva av Hack lampan i Muranoglas från Armani/Casa fördjupar miljön i en rik och sofistikerad atmosfär. Även stolarna framkallar en avlägsen orientalisk inspiration, med ryggar i fast böjträ. Exklusiva tyger som valts ut av Giorgio Armani används för klädseln, i växlande dekorativa mönster, där soliga orange toner sticker ut.

Under årens lopp har Armani/Nobu blivit en respekterad fixtur på den italienska restaurangscenen och kombinerar kocken Nobuyuki Matsuhisas matkultur med den distinkta estetiska kvaliteten som särskiljer Armanis varumärke. Layouten av utrymmet efter ombyggnationen möjliggör 130 platser på bottenvåningen, där rökområdet och den temperaturreglerade vinkällaren är belägna. På övervåningen finns plats för 100 gäster, tillsammans med sushibaren.

Besök oss på Facebook.com/ArmaniNobu och tagga oss på #ArmaniNobu

Bilder och text med tillstånd från Giorgio Armani S.p.A., D. Lovatti


 

Produkter
  

Chat
Kundtjänst