CAVALLI CLUB MILANO

Skapad av Roberto Cavalli | Cavalli Club Milano | Via Luigi Camoens c / o Torre Branca | 20121 Milano (MI) | Tel. +39.02.311817 | Mob. +39.347.3316095 | Metro: Cadorna F.N. - MM1 - MM2 | Buss: 29, 30, 6 | info@justcavallimilano.com | Restaurang öppen från 07:00 | Club öppet från 23:00 | 7 dagar i veckan.

DE BÄSTA ITALIENSKA SMAKERNA

Utvalda råvaror och kvalitetsmärken för högsta kvalitet i köket där kocken snarare än en kock, är en modeskapare av smak. Som broderar, rätt efter rätt i en rik à la carte-meny med internationella specialiteter och recept av högsta italienska tradition.

När du befinner dig i loungen finns inga gränser för fantasin, med ett exklusivt urval av eklektiska rätter och cocktails med ett högt kreativt innehåll.

Edens lustgård återfinns inte i himlen, åtminstone inte under sommaren.

Från maj till september, blommar Just Cavalli i all sin charm tack vare 2500 kvadratmeter härligt utomhusområde, vilket skapar en idealisk miljö för alla typer av evenemang.

En idyllisk ö i den största och mest exklusiva parken i Milano, Parco Sempione.

Varje kväll placerar en labyrint av förundran bland blommor, hundraåriga träd och häckar, en dröm om skönhet och galenskap. För dem som verkligen tror, ​​är detta ett sant paradis.

När en stor modedesigner möter en lysande arkitekt som är ett eklektiskt geni, blir det vanliga någonting extra. Designat av fyra händer efter Roberto Cavalli och Italo Rota, som samarbetat för att skapa arkitekturen och inredningen, och förmedlar lyx och kreativitet.

 

På Just Cavalli sammanförs de tre förträffligheterna från Italien: mode, mat och design. Här anordnas de mest speciella och magnifika evenemangen. Och här, hedrar vi huvudstaden, av mode.

I en halvcirkelsstruktur med väggar och tak av kristall, kommer denna sanna gourmandupplevelsen till liv, en plats för sanna esteter av smak. Just Cavalli är inte bara en restaurang, här känner du dig som om du ore i Roberto Cavallis hem. I hans kök, i hans vardagsrum, i hans tradition, med samma välkomnande mottagning som konstruktören skulle ge sin egen familj och vänner.

Bland raffinerade monokroma och animaliska tryckta tyger, är huvudrätten ett noggrant urval av recept och kvalitetsmärken, tillsammans med ett sofistikerat upplägg och en oklanderlig service, personlig för varje tillfälle och klient. Kunderna kommer också att ha möjlighet att äta på utsidan av restaurangen, på terrassen med utsikt över parken.

Bilder: Med tillstånd av Roberto Cavalli, Club Cavalli

KLUBB

Bege dig till stadens hotspot där italiensk glamour inspirerar en underbar natt. En inbjudan till en fest på Just Cavalli är ett VIP-pass till ett glamoröst och sprudlande nattliv.

Det avantgardistiska ljuset och musik av de bästa ljudkonstnärer på planeten, välkomstfest-beroende, kändisar och stjärnor. Och på sommaren kan du också dansa på terrassen på två natursköna dansgolv under stjärnorna.

Affärer eller events, privata fester, men också happy hours och klubbkvällar: vilken händelsen än är, kommer detta att bli en oförglömlig kväll.

TORNET TORRE BRANCA

Detta är en av de mest natursköna utsiktsplatserna i staden.

Från sin höjd på 108 meter och nästan hundra år gammalt, omvandlar det Milan till en romantisk miniatyr.

Designad av Gio Ponti och invigt 1933. Branca Tower är ett observatorium som höjer sig över Sempione Park och Cavalli Club.

På sommaren, ändrar belysningen färg, och vi dansar med blicken uppåt. På vintern är det en utsikt för alla events, vilket gör varje fest lite extra speciell.

TRÄDGÅRDEN

Edens lustgård återfinns inte i himlen, åtminstone inte under sommaren.

Från maj till september blommar Just Cavalli i all sin charm, tack vare ett 2500 kvadratmeter stort, härligt utomhusområde som skapar en idealisk miljö för alla typer av evenemang.

En idyllisk ö i den största och mest exklusiva parken i Milano, Parco Sempione.

Varje kväll placerar en labyrint av förundran bland blommor, hundraåriga träd och häckar, en dröm om skönhet och galenskap. För dem som verkligen tror, ​​är detta ett sant paradis.

COCKTAILS

På Just Cavalli är drinkarna en magi som äger rum varje kväll

Glas efter glas, vår barchef Leonardo blandar med erfarenhet och kreativitet för att skapa unika och kreativa drinkar, anpassade för att förvåna även de mest krävande gommarna.

Drinkarna återfinns på listan över stadens mest eftertraktade.

AFFÄRSHÄNDELSER

Det bästa visitkortet är excellens.

Med en gedigen erfarenhet bakom oss och en kvalificerad personal, uppmärksam på alla behov, är Just Cavalli en perfekt affärspartner. Den ideala partnern för att stödja, organisera och anpassa händelser i varje bransch.

Också, tack vare våra ljudtekniker samt de mest avancerade belysningssystemen som finns, och en oklanderlig, skräddarsydd organisation, kommer varje företags- eller privata arrangemang att förvandlas till ett minnesvärt event, och förstärka dina minnen ytterligare. Vårt jobb är att göra ditt event speciellt.


MAT >>

VIN >>

DRINKAR >>

 

Produkter
  

Chat
Kundtjänst