EMPORIO ARMANI CAFFÈ

Emporio Armani Caffè | Via Crocerossa 2 - 20121 Milano | Tel. +39 02 72 31 86 80 | Restaurant: Mån - Lör 12.30-15, Sön 12-16 | Bar Mån - Fre 7.30-21, Lör - Sön 8-21 | Gör en resevation >>

Glädjen i ett varm välkomnande; de noga utvalda ingredienserna; den fantastiska miljön; arbete inspirerat av en passion och kärlek för mat. Smakerna kompletterar den eleganta omgivningen vilket bidrar till en harmonisk, subtil estetik som förmedlar till en känsla av välbefinnande. Armani värdesätter filosofin att mat ska vara enkel men ändå god, över allt annat.


Filosofin är Giorgio Armanis, en man som är djupt inspirerad av Ethos och förmågan av en icke-formell gästfrihet. Hans tillvägagångsätt är baserat på ärlig italiensk mat, grundat på kvalitét, det utmärkta utbudet av säsongsbaserade råvaror och enkelhet. Det bjuds på många varierande gastronomiska upplevelser som avviker från den klassiskt italienska menyn men som ändå behåller de bäst delarna med hjälp av lokala råvaror utvalda efter integritet och kvalitet. Vad som skiljer Armanis sätt att dinera är att han har designat ett unikt koncept för dem som vill kombinera fröjden av en elegant och sofistikerad atmosfär med trevlig och uppmärksam service, och självklart utmärkt mat.


Armani erbjuder olika sätt att uppleva hans mat och miljö. Emporio Armani/Caffè är ett modernt och avslappnat café. Armani/Ristorante passar för de mer formella tillfällena. Slutligen har vi Armani/Nobu Milano, som är den mest unika upplevelsen av de alla. En nytänkande fusion mellan det japanska och det sydamerikanska köket med influenser från Peru och med italienska smaker och högkvalitativa råvaror. Samarbetet mellan en av världens ledande kockar Nobuyuki Matsuhisa och Giorgio Armani gör den utmärkta maten på Armani/Nobu Milano till en säker källa av överraskning och förtjusning. 


Armanis stil kan man känna i den sobra och sofistikerade inredningen. Italienska rätter med högkvalitiva råvaror. Till frukost serveras en variant av olika hembakade patisserier. Snabba luncher, affärsluncher och à la carte brunch. Cocktails erbjuds varje dag med fingermat inspirerade från medelhavet. Rullstolsanpassat.

Pictures and Text: Courtesy of Giorgio Armani S.p.A

 

 

Produkter
  

Chat
Kundtjänst