Inredning & Lifestyle

TLC erbjuder heminredning som passar ditt liv. Unna dig ett stort matbord för att bjuda in till middagar med vännerna och samla familjen för härliga helgfrukostar. Skapa garderoben du alltid har drömt om och inred ett kontor som inspirerar dig att ta nya chanser. 

TLC värdesätter snygg inredning och design lika mycket som du. Den här passionen för vackra ting i kombination med lång erfarenhet har hjälpt oss bygga upp givande samarbeten med ett flertal exklusiva och eftertraktade formgivare och varumärken. Hos oss hittar du inredning i stilren skandinavisk och italiensk design. Den röda tråden är hög kvalitet och goda materialval med innovativa former

Gör hemmet till din egen oas, dit du vill komma hem. Välj ut en enhetlig bas och låt accenter som lampor och och inredningsaccessoarer sätta personlighet på rummet. Ett annat alternativ är att inreda helt i klassiskt skandinavisk minimalism, med naturliga nyanser i kombination med moderna inslag. Var inte rädd för att kombinera elegant klassisk design med nya innovativa snitt, gjort på rätt sätt kan det verkligen förhöja din heminredning. Ta med dig en bit av naturen till stadskärnan eller testa att para ihop lantlig idyll med internationella drag. Även enkla siluetter kan tala ett tydligt språk, speciellt i rätt sällskap. 

Investera i inredning som kombinerar smidig funktion med estetisk lyx från oss online. Med kvalitetsmöbler från begåvade designers kan du luta dig tillbaka och njuta, varje dag. Vår heminredning är gjord av gedigna material med omsorgsfulla metoder, både vackert och dessutom funktionellt. Har du frågor kring våra produkter och leverans är du välkommen att höra av dig. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service.

Populära produkter i underkategorierna

Produkter
  

Chat
Kundtjänst