Atelier Swarovski

Swarowski

Sedan 1895 har grundaren Daniel Swarovskis fantastiska skärning av kristaller definierat företaget. Hans bestående passion för innovation och design har gjort det till ett av världens främsta smyckes- och accessoarmärken. Idag upprätthåller familjen traditionen att leverera extravagant stil för kvinnor runt om i världen.

CRAFTSMANSHIP & MASTERY

Från inspiration till lansering är Swarovskis kreativa process unikt produktiv. Med fokus på trender, design och meningsfull branding, berättar varje del en historia och förkroppsligar mer än 120 år av hantverket. Den kontinuerliga utvecklingen av material och teknik gör Swarovski till ledande inom kristallskärning.

Nya skärningar, nyanser och storlekar utformas och realiseras varje dag i det historiska Wattens huvudkontor, där man inte räds at tänja på gränserna för vad som går att göra med kristall. Swarovskis know-how fokuserar inte bara på att förfina kristallen, utan utforskar också metoder som gör det mest otroliga möjligt. Stenläggning och stiftinställningar är några av de tekniker som används för att öka gnistan och skapa utsökt förfining.

Swarovski kristall-inställningar kommer till liv genom egna tekniker såsom ”Pointiage”, som ger en ultraexakt kvalitet i arbete som görs för hand. Vår uppmärksamhet på detaljer säkerställer att varje del alltid kommer att vara av högsta kvalitet. Denna kompetens är implementerad i varje steg i den kreativa processen, från inledande skisser till montering.

ARV

Redan 1891 var Daniel Swarovski vision att skapa "en diamant för alla". Han uppfann en elektrisk maskin som skar mer exakt än någonsin tidigare. Det markerade början på en ny era för kristallen.

På 1900-talet gav Swarovski otroliga möjligheter för designers. Genom "Aurora Borealis”-effekten, som utvecklats tillsammans med Christian Dior på 1950-talet, gavs kristallerna en fascinerande finish och modevärlden nya kreativa möjligheter. Kristallerna har synts på vita duken i århundradets mest ikoniska filmer som "Diamonds re a Girl’s Best Friend" och "Frukost på Tiffanys". Den 19:e maj 1962 sjöng Marilyn Monroe till den amerikanske presidenten i en hudfärgad klänning täckt av Swarovskis kristaller, som auktioneras ut 1999 för 1,26 miljoner dollar.

Inspirerad av årtionden av kreativa samarbeten och expertis, öppnade Swarovski sin första butik på 1980-talet. Världens fascinerades av det nya varumärket inom smycken och kristall. Med införandet av den årliga julprydnaden i begränsad upplaga, hade en ny tradition fötts för samlare runt om i världen.

Populära produkter i underkategorierna

Produkter
  

Chat
Kundtjänst